Πώς ψήνουμε τα κάστανα



Χαράσσουμε τα κάστανα με ένα κοφτερό μαχαίρι και τοποθετούμε σε ταψί με την εγκοπή προς τα πάνω. Αυτό επιτρέπει να διαφεύγουν οι ατμοί και να μη σκάει το κάστανο.
Εάν δεν μπορούμε να τα ψήσουμε στα κάρβουνα, μπορούμε να τα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για περίπου 15 – 25 λεπτά, οπότε μαλακώνουν και ξεφλουδίζονται εύκολα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.
Ξεφλουδίζουμε την εξωτερική και εσωτερική φλούδα του κάστανου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καστανιά: 4.000 ευρώ η ετήσια απόδοση για καλλιέργεια 10 στρεμμάτων